• Afrekenen is uitgeschakeld.

Kussen print wit blauw grafisch

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

Al bijna een jaar ben ik verliefd op dit wit – blauwe en zijn broertje het blauw - witte kussen van Made by Mimi, vanaf de 1e keer dat ik ze zag. De bovenkant komt uit Denemarken en is een stevige stof, die toch fijn is qua gevoel. De onderkant is 100% Belgisch linnen.

Elk kussen van Made by Mimi wordt met de hand gemaakt en is slechts in een zeer kleine oplage verkrijgbaar. Een deel van de stoffen komt van over de hele wereld, van China tot Alaska en een deel van de stoffen gewoon vanuit België. Elk kussen wordt door Mimi zelf in Antwerpen in elkaar gezet.

Wie maakt dit kussen met print?

Made by Mimi is de passie van Lieve Wouters, haar middelste naam is Mimi. Ze maakt alle kussens zelf met de hand en vandaar dus ook de volledige naam Made by Mimi. Lieve reist met haar man de hele wereld over, van Marrakecht, Italië, Parijs tot Paarl in Zuid-Afrika of Alaska. Eén ding is altijd hetzelfde: ze wordt aangetrokken door stoffenwinkeltjes. Van elke reis brengt ze de mooiste stoffen mee. Vaak met een specifieke textuur of bewerking van het land zelf. Deze combineert ze met stoffen die ze hier mij grootmeesters in de textiel gaat halen. De uitverkoop bij Ann Demeulemeester is dan ook een vaste prik. Van al deze stofjes maakt Lieve kussentjes.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Bij dit kussen met print krijgt u de info waar de stoffen vandaan komen, zo kan u een heel klein beetje meegenieten van de reizen van Made by Mimi.

Afmetingen 48cm x 25cm met 40cm rits onderaan en binnenkussen inbegrepen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen