• Afrekenen is uitgeschakeld.

Leligne - kussens

Leligne, de kunst

Sinds 2013 presenteert Leligne decoratie en mode accessoires waarop de grafische creaties van Céline Richard en Guillaume Grimbert zijn geprint, de eigenaren van het merk. Céline mengt hun foto’s, schilderijen, collages en tekeningen om een collectie te creëren die zowel bij een klassieke stijl als bij een moderne stijl past. Soms worden andere artiesten uitgenodigd hun werk mee te verwerken in een gelimiteerd assortiment: Serge Anton, Petrus de Man of Laurence Glorieux zijn artiesten die in het verleden reeds hun werk ter beschikking hebben gesteld hiervoor. Leligne werkt met regelmaat samen met andere merken en ontwerpers om projecten op maat te realiseren.

Leligne, de natuur

Met een volle overtuiging om verantwoordelijk te zijn voor hun omgeving, werkt Leligne er hard aan om hun impact op de natuur te beperken:

De keuze van het ruwe materiaal linnen: 100% natuurlijk en ecologisch geteeld, zonder meststof, zonder GGO en zonder artificiële irrigatie, enkel de natuur zorgt voor een puur product!

Een lokale productie en korte aanleverroutes zorgen voor minder kilometers: de producten zijn gecreëerd, gevlochten, bedrukt en samengesteld in Belgisch Vlaanderen en Noord – Frankrijk.

Een constante zoektocht naar de kwaliteit die zorgt voor een duurzame productie: de productielocaties en maakateliers zijn zeer precies uitgezocht voor hun topkennis van het product en van het werk.

Beperking van het afval: Gebruik van gerecycleerd papier en karton, minder plastic voor verpakkingen, afvalsortering, overschotten van stoffen worden hergebruikt, minimale verpakking en zo min mogelijk gebruik van papier voor de communicatie. 

Zakelijk contact
Heb je interesse om het merk Leligne zakelijk te verdelen via je winkel of te gebruiken als stylist of interieurarchitect? Met ons bedrijf stas Home Déco zijn we agent voor Nederland. Meer informatie vind je op www.stashomedeco.nl of neem gerust contact op via [email protected] of 085/0606231