• Afrekenen is uitgeschakeld.

Lyon Béton, betonnen meubels & decoratie

Dit Franse merk in betonnen meubels en decoratie heeft zijn eigen design studio waarin ze vijf jaar hebben gewerkt aan de perfecte lichtgewicht beton. De betonnen meubels worden vaak gecombineerd met andere stoere materialen als hout en metaal of heel toepasselijk met betondraad. Het assortiment bestaat uit tafels, stoelen, salontafels, bijzettafels en consoles. Lyon Béton slaagt erin om een goede kwaliteit aan betonnen meubels te presenteren, dit doen ze in samenwerking met verschillende ontwerpers.

Hun stijl in meubels is vaak strak design te noemen, maar met de nieuwste reeks artikelen in combinatie met hout komt er toch een zachter tintje naar voor. De betonnen meubels zijn basis binnenmeubels, ze kunnen ook buiten gebruikt worden, maar kunnen niet tegen vorst. De Alps tafel is daarop een uitzondering, deze kan wel tegen vorst. 

Prints en woonaccessoires

Naast het uitgebreide assortiment betonnen meubels, presenteert Lyon Béton ook prints op beton. Dit grote assortiment is uniek in zijn soort omdat de print echt op de beton ligt en net als een poster opgehangen kan worden. De kleinere maten prints op beton kan je ook op zichzelf laten staan. Dit assortiment prints kan je niet buiten gebruiken.

De woonaccessoires in beton van Lyon Béton hebben vaak een grappig kantje. Zo vind je hersenen als boekensteun en een oude pijpleiding als vaas. De ontwerpers waar Lyon Béton mee samenwerkt voor de woonaccessoires hebben de grappige toespelingen alshun kracht gebruikt. 

Ontdek het assortiment betonnen meubels en woonaccessoires van Lyon Béton nu!


Zakelijk contact
Met mijn bedrijf Stas Home Déco ben ik agent voor het merk Lyon Béton in Nederland. Ben jij werkzaam als interieurprofessional en heb je interesse? Neem dan zeker contact op via [email protected] of tel 085/0606231. Meer info vind je op www.stashomedeco.nl