La Boutique Blanche

Vicky Weiler - Tung design

Als oud-student van de gerespecteerde hoge school voor Artistieke Kunsten Camondo, is Vicky Weiler de creatieve ziel achter Tung Design.

Via haar productie atelier heeft ze jaren lang een belangrijke rol gespeeld bij de creatie van vazen voor het bekende huis Serax. De 10 jaar durende samenwerking kreeg een prachtig hoogtepunt in 2000 toen de vaas Ondée van Vicky een absolute best-seller werd, alsook 2 andere vazen van de ontwerpster.

Naast de vazen, werkte Vicky ook altijd door aan haar lampencollectie. Enkele jaren geleden werd de Iside lamp door het befaamde museum MoMa gespot, alsmede door de stylist van de familie Grimaldi die er de tafels van het Kerstdiner van de Koninklijke familie mee zou versieren.

In ons assortiment vind je verschillende zeer succesvolle lampen van Vicky Weiler terug met sculpturale en hedendaagse vormen. Ze werkt hierbij altijd vanuit het materiaal, de vorm volgt later. Voor de materialen kiest Vicky vaak voor zeer bijzondere producten die vanuit de bouw en de ruimtevaart langs haar pad komen. Haar verlichting staat mede dankzij deze bijzondere materialen altijd garant voor een moderne en harmonieuze lichtspreiding. Het is voor Vicky Weiler in dit proces erg belangrijk om haar expressie in haar werk te kunnen leggen en om vrijheid aan de gebruiker te geven om ook zijn of haar interpretatie te geven. Bij de lamp Iside kan je oneindig veel effecten krijgen door de stof te plooien bijvoorbeeld. 

Zakelijk
Wij zijn voor Nederland en Vlaanderen ook uw zakelijk contactpersoon voor Vicky Weiler. Als agent zorgen wij voor de contacten met winkels, stylisten en andere interieurprofessionals. Wenst u meer info? Ontdek onze zakelijke site www.stashomedeco.nl of neem contact met ons op via [email protected] of 085/0606231

Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »