• Afrekenen is uitgeschakeld.

Plaid licht bruin 100% wol

€--,-- €--,--
Artikelnummer: T0017
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 3 weken

Heerlijk zacht wollen plaid van 100% Franse wol gemaakt, afkomstig van de lammeren uit de Franse Pyreneeën. De plaid is niet alleen 100% wol, maar ook de kleuring is volledig natuurlijk gedaan. De wol is licht geborsteld zodat hij nog zachter aanvoelt en extra warm is. 

De plaid wordt samengehouden door een licht bruine, lederen riem met een handvat. Het merkplaatje is tevens in natuurlijk leder waarbij de naam met hitte erin is gedrukt en niet met inkt.  Dit product is volledig natuurlijk, van de kleuring van de wol tot het natuurlijke leder van de riem.

Deze kleurencombinatie past in elk interieur. U zal zeer lang plezier hebben van deze plaid, van de picknick in de zomer tot voor het haardvuur in de winter.

  • plaid, deken
  • afmetingen 120x180cm
  • kleur zacht bruin
  • kleur riem natuurlijk licht leder
  • kleur bies: crème 
  • Ontdek ook de andere kleuren plaids van Midipy in de webshop 

Wie maakt deze wollen plaid?

In 1998 liet het Franse Midipy (afkorting voor Midi-Pyreneën) de geschiedenis van de verwerking van de lokale wol herleven. Vandaag de dag gaan ze nog veel verder met hun productie in Zuid-Frankrijk. De natuurlijke tonen van ivoor en chocolade zijn de basis kleuren van de schapen die gebruikt worden en de slimme mix van deze 2 kleuren geeft een warm grijs. Alle kleuren zijn dus natuurlijk en gegarandeerd zonder kleurstof bekomen.

Het label is gemaakt van echt leder, gemarkeerd met het logo door middel van een hitteproces. Het wordt gemaakt zonder enig gebruik van inkt. De lederen riem en handvat zijn handgemaakt.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Wij hebben dit product op stock en leveren het zonder leverkosten.  De onderhoudsinformatie wordt met het product meegeleverd.
Afmeting van de wollen plaid 120*180cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen