• Afrekenen is uitgeschakeld.

Bijzettafel rechthoek

€--,--
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 3 weken

Bijzettafel rechthoek

Notre Monde zet weer een super handig én super mooi artikel neer met deze rechthoekige bijzettafel voor hun gekende dienbladen. Deze bijzettafel kan overal snel bijgeschoven worden én hij past over de sofa heen. De tafel is standaard verkrijgbaar. Het metalen onderstel is zwart en fijn afgewerkt. Het donker houten blad heeft een metalen rand die licht opstaat zodat de rechthoekige bladen van Notre Monde er perfect in passen.

 

Afmetingen zijn 32 x 70 diep x 64 hoog cm.

De dienbladen zijn apart te koop en hebben de afmetingen: 69 x 31 x 5cm.

 

Wie maakt deze bijzettafel rechthoek?

Notre Monde is een Belgische bedrijf dat een subtiele collectie presenteert van dienbladen, spiegels en meubelen. Daarbij gebruiken ze traditionele technieken in combinatie met frisse ideeën van over de hele wereld. Luxe is met het praktische samengebracht. Om echt mooie artikelen neer te zetten, wordt elk uniek product met de hand gemaakt in hun studio’s en heeft het een handtekening om zijn authenticiteit te waarborgen. Binnen dit assortiment horen uiteraard ook alle systemen die nodig zijn om de producten te gebruiken in huis.

Wat kan je verwachten bij je bestelling?

Deze tafel zit goed verpakt in een doos en wordt per post of DHL geleverd. 

Details:
Tafelblad: donkerbruin hout en zwart metalen opstaande rand.
Onderstel: zwart metaal, verouderd effect
H64xD70XB32cm

Wij hebben ook de ronde bijzettafel van Notre Monde in ons assortiment. Ga hier naar het volledige assortiment van Notre Monde. 
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen