• Afrekenen is uitgeschakeld.

Dienblad zwaar verouderde spiegel

€--,--
Artikelnummer: A0019
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: 3 weken

Over the moon in love ben ik op dit handgemaakt dienblad met verouderde spiegel, van de hele reeks eigenlijk. De luxe en finesse die het uitstraalt maakt dat het in elk interieur past. De veroudering gebeurd handmatig bij elk dienblad en verschilt dus ook per dienblad.

Wat helemaal leuk is, is dat je het op verschillende manieren kan gebruiken:

Je kan het standaard als dienblad gebruiken, op een poef, op een tafel of op de kast, maar Notre Monde biedt ook systemen om het dienblad op te hangen. Zo kan je het dus ook gewoon als spiegel gebruiken. Die steunen maak je vast aan het blad, dus je kan ze dan niet meer als dienblad zelf gebruiken. Heel gaaf zijn ook de wandlijsten. Zo kan je de dienbladen gebruiken, maar ze daarna rechtop tegen de muur aan zetten. Het handgemaakt dienblad met verouderde spiegel wordt dan gelijk een kunstwerk in je kamer. Naast de verschillende steunen, kan je ook de bijzettafel set van Notre Monde aanschaffen. Dit dienblad past perfect op de kleinste tafel. Voor de grootste tafel, kan je een groot dienblad van 61cm uitkiezen.

Wie maakt dit handgemaakt dienblad?

Notre Monde is een Belgische bedrijf dat een subtiele collectie presenteert van dienbladen, spiegels en meubelen. Daarbij gebruiken ze traditionele technieken in combinatie met frisse ideeën van over de hele wereld. Luxe is met het praktische samengebracht. Om echt mooie artikelen neer te zetten, wordt elk uniek product met de hand gemaakt in hun studio’s en heeft het een handtekening om zijn authenticiteit te waarborgen.

Wat kan je verwachten bij je bestelling?

  • handgemaakt dienblad
  • cadeauverpakking
  • verouderde spiegel
  • handvaten
  • afmetingen 48 x 48 x 4cm
  • elke spiegel andere veroudering

 Via deze link vind je alle dienbladen van hetzelfde assortiment én de op maat gemaakte bijzettafels.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen