• Afrekenen is uitgeschakeld.

Spiegel licht verouderd

€--,--
Levertijd: 10-21 dagen

Hele chique spiegel van 2,44m hoog van Notre Monde!

Om deze spiegel kan je niet heen, het is een echte eye-catcher voor je woning. In de hal of in de badkamer, hij is op een elegante maar duidelijke manier aanwezig. De spiegel is met een 3mm stalen frame omkaderd en wordt opgehangen aan de muur door middel van beugels. Je kan hem natuurlijk ook licht schuin tegen de muur laten staan. 

De lichte verouderde look van de spiegel is met de hand gecreëerd in de studio’s van Notre Monde, het ontwerp is door oprichtster Dawn zelf gemaakt. Door de bewerking van de spiegel is elk item licht anders.  

Wie maakt deze prachtige spiegel?

Notre Monde is een Belgische bedrijf dat een subtiele collectie presenteert van dienbladen, spiegels en meubelen. Daarbij gebruiken ze traditionele technieken in combinatie met frisse ideeën van over de hele wereld. Luxe is met het praktische samengebracht. Om echt mooie artikelen neer te zetten, wordt elk uniek product met de hand gemaakt in hun studio’s en heeft het een handtekening om zijn authenticiteit te waarborgen. Het design van de producten is door

Wat kan je verwachten bij je bestelling?

De afmetingen van deze spiegel zijn 244 x 71 x 3cm

Deze spiegel wordt op bestelling geleverd en valt onder de regeling 'op maat'. Hij kan dus niet retour gestuurd worden op basis van keuze. Gebreken aan het producten zijn daarbij een uitzondering. Wij leveren dit artikel via een meubeltransporteur bij jou tot binnen bij de voordeur. Je betaalt hier een bijdrage voor: transportkosten 6 (900-1199€) = 80€. Deze kost wordt bij de afrekening toegevoegd. 

De levertijd van dit artikel is in overeenstemming met de fabrikant, maximale levertijd is 5 weken.

Ben jij klaar om deze prachtige eye-catcher van een spiegel in huis te halen? 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen