• Afrekenen is uitgeschakeld.

Tray overhang systeem

€--,--
Artikelnummer: A0027
Levertijd: 2-5 dagen

Ook al helemaal verliefd op de dienbladen van Notre Monde? Wil je een combinatie van dienbladen aan de muur of zelfs een muur van spiegels creëren? Geen probleem!

Notre Monde biedt ophangsystemen om de trays op te hangen. Zo kan je het dus ook gewoon als spiegel gebruiken. Die steunen maak je vast aan het blad, dus je kan ze dan niet meer als dienblad zelf gebruiken.

Het gewone ophangsysteem in ons assortiment zorgt ervoor dat de 1e spiegel tegen de muur aanhangt. Dit systeem zorgt er dan voor dat de 2e spiegel deels over de 1e spiegel kan hangen.

Wie maakt dit ophangsysteem?

Notre Monde is een Belgische bedrijf dat een subtiele collectie presenteert van dienbladen, spiegels en meubelen. Daarbij gebruiken ze traditionele technieken in combinatie met frisse ideeën van over de hele wereld. Luxe is met het praktische samengebracht. Om echt mooie artikelen neer te zetten, wordt elk uniek product met de hand gemaakt in hun studio’s en heeft het een handtekening om zijn authenticiteit te waarborgen. Binnen dit assortiment horen uiteraard ook alle systemen die nodig zijn om de producten te gebruiken in huis.

Wat kan je verwachten bij je bestelling?

Het metalen ophangsysteem wordt geleverd met schroefjes en ophang instructies. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen