• Afrekenen is uitgeschakeld.

Pipeline vaas LARGE

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

De betonnen Pipeline vaas, ontworpen door de Franse designer Bertrand Jayr voor Lyon Béton, is gebaseerd op de verstedelijking. Afgeleid van de zichtbare en herkenbare pijpleidingen die we in de straten zien en die een dialoog vormen tussen binnen en buiten. Als je dit element combineert met bloemen, breng je 2 natuurlijke tegenpolen bij elkaar in 1 huis voor een evenwichtige samenleving. De betonnen Pipeline (pijpleiding) vaas is verkrijgbaar is 3 maten om perfect bij uw omgeving te passen. Zet ze met een paar bij elkaar of maak een eigen creatie door verschillende groottes te combineren.

Artikel wordt geleverd met glazen binnenvaasje voor het decoratieve bloemengat.

Afmetingen MEDIUM 15.5 x 11 x 87cm

Gewicht 7kg

Materiaal buitenzijde beton, vulling glas. De vaas heeft een bevestigingssysteem waarmee de vaas aan de muur vastgemaakt kan worden tegen mogelijk omstoten.

Wie maakt deze betonnen vaas?

Het Franse Lyon Béton specialiseert zich van oorsprong in het design en productie van betonnen meubelen. Sinds kort hebben ze zich ook toegelegd op de creatie van interieuraccessoires en kunst in samenwerking met verschillende artiesten en designers. «Ons doel is een alternatief te bieden voor diegene die zoekt naar ongewone objecten. Door het combineren van creativiteit, esthetiek en de praktische kant, bied onze collectie een discrete en sterke aanwezigheid.» Gepassioneerd door het technische aspect en de representatieve mogelijkheden van het materiaal, werken ze reeds 5 jaar aan een beton dat speciaal ontworpen is voor de productie van meubelen. Het is versterkt met metaaldraad en vezels waardoor een aanvaardbaar gewicht bereikt wordt. De afwerking van de producten, benadrukt het materiaal, maar geeft het product toch een prettig gevoel bij aanraking. Door de samenwerking met verschillende artiesten en designers slaagt Lyon Béton erin om een mooie mix van stijlen in kunst en meubelen te presenteren. De kunst wordt in beperkte oplage geproduceerd.

Wat kan je verwachten als je bestelt?

Artikel zit stevig verpakt in piepschuim. Het glazen vaasje zit apart in de verpakking. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen