Betonnen stoelenLa Boutique Blanche beschikt over een breed assortiment betonnen stoelen. Deze zijn gemaakt door Franse ontwerpers. Wij hebben een unieke samenwerking met hen. Alle ontwerpers die hun producten via ons verkopen, voldoen aan onze strenge eisen. Het is ook van belang dat ze een ware passie hebben voor hun vak. Als je een alternatief zoekt voor ongewone zaken, dan zijn de betonnen stoelen van La Boutique Blanche een goede optie. Creativiteit en esthetiek worden gecombineerd met de praktische kant van een stoel. Dit zorgt ervoor dat de betonnen stoelen een ware eyecatcher zijn in jouw woning. Bekijk ons aanbod eenvoudig online!

Betonnen stoelen rechtstreeks vanuit Frankrijk

De betonnen stoelen leveren we rechtstreeks vanuit Frankrijk, rechtstreeks van de makers. Dit verzekert je van kwaliteit. De stoelen passen perfect in een zithoek, als barstoel aan de keukenbar, of juist een betonnen stoel aan de eettafel. Wij hebben verschillende betonnen stoelen in ons assortiment. Hierbij kun je denken aan counterkrukken, barkrukken, armstoelen, hauteville stoelen, maar ook enkele krukken.

Eenvoudig online te bestellen

Onze betonnen stoelen zijn zeer eenvoudig online te bestellen. U plaatst een bestelling van het door jou gewenste product. Wij zorgen dan voor een snelle levering. In dit geval komt de bestelling rechtstreeks van de makers, waardoor het 5 tot 10 dagen zal duren. Vragen? Bel dan via 0031 (0)85 0606 732.

Relevante pagina's