La Boutique Blanche

EVENTS

Welkom op deze Eventpagina!

Hier vind je alle informatie over de opkomende activiteiten van La Boutique Blanche! Beurzen, markten of Ladies Night, het kan vanalles zijn. 

Heb jij of ken jij een super leuk event waar La Boutique Blanche op aanwezig moet zijn?

Laat het ons dan weten!

Stuur ons een mailtje op info@laboutiqueblanche.nl Wij staan open voor je tips en ideeën!


 

- LENTE OPEN DEUR 2017 EVENT BIJ LA BOUTIQUE BLANCHE  -


- Marjolein Entrop, Lourens Magazine , gast - 
Was super gezellig en goed georganiseerd. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging -

- Nelleke Euser, gast -
Een prachtig event. Erg genoten van de gastvrijheid.

- Rosita Anemaet, Roos Comunicatie, gast -
Volgende keer hier allemaal naar toe gaan! Echt een aanrader, mooie spullen, inspiratie, lekkere wijnen en hapjes -
De Lente Open Deur 2017 van La Boutique Blanche is hét Feel Good event voor de genieter!  Je kan er heerlijk shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen.

La Boutique Blanche laat op een unieke wijze haar assortiment zien tijdens dit pop-up event in Barendrecht. De nieuwste musthaves en leukste trends kan je ontdekken en shoppen.

Ga tijdens een mini-workshop helemaal op in de thema’s Cosmopolitan Living, Golden Celebration of Nature & Food en geniet  van de verhalen achter de producten. Het plaatje wordt ter plekke een geheel met bijpassende wijntjes en heerlijke hapjes want met de allerleukste partners maken we er op 20 mei 2017 weer een fantastisch feel good shopping feestje van!

Kom Interieur Speeddaten met Enjoy Inhouse Design & krijg antwoord op je meest prangende interieurvraag! 

20 mei 2017, 18.30-21.30u, locatie te BarendrechtLente Opendeur

- FEEL GOOD & SHOP EVENT 2017 - 

25 & 26 maart 2017, Noordkade te Veghel

Op 25 en 26 maart 2017 is La Boutique Blanche deelnemer aan het super populaire Feel Good en Shop Event aan de Noordkade te Veghel. het leukste feelgood lifestyle en shopevent van 2017 is daarmee voor ons een feit!

Ben je van plan om naar Feel good & Shop Event te komen op 25 of 26 maart? Leuk hoor! Zelf ben ik er ook te vinden. Heerlijk shoppen en een hapje eten om daarna weer  te shoppen. Vervelend nietwaar :-)

Ik kan niet wachten….

Heb je al een ticket in the pocket? Bestel hem nu hier en je hoeft niet in de rij bij de kassa. Lekker snel scannen en dan shoppen.

Zie ik je daar?!  Gezellig!

feelgoodshopevent - Lifestyle Factory Market -Zaterdag 29 oktober is het zover! Dan vindt de eerste editie van de Lifestyle Factory Market plaats in de oude Prodent fabriek in Amersfoort. Tot voor kort werd er nog tandpasta geproduceerd, nu is het een hippe locatie waar regelmatig evenementen georganiseerd worden.

De 29ste kun je van 12.00 tot 17.00 genieten van dé lifestyle markt waar bloggers, conceptstores, pop-up stores en trendy webshops allerlei toffe spullen verkopen. Het aanbod is heel divers met oog voor lifestyle.

En natuurlijk is La Boutique Blanche daar mee van de partij met de leukste producten en hebbedingen. Kom aaien, voelen, zien, testen én kopen! 
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de Lifestyle Factory Market via de Facebookpagina.

market

- SILLY SATURDAY -

Op zaterdag 8 oktober 2016 ben ik aanwezig met een kraam op de Middenbaan te Barendrecht, de gezellige winkelstraat. Op de middenbaan hebben ze elke 2 weken een Silly Saturday met allerlei te gekke en ondenkbare acties. De hele dag kan je me vinden bij dierenwinkel Wesdijk voor natuurlijk de leukste spullen en hebbedingen. 
Hou de Silly Saturday Facebook pagina in het oog voor meer informatie! 

locatie: dierenwinkel Wesdijk, Middenbaan Barendrecht

tijd 10.00 - 17.00u

 Toch een kleine hint.... :-) 
water

 

- LADIES NIGHT SUMMER EDITION -

Op 20 mei 2016 staat La Boutique Blanche op de Ladies night summer edition in Heerjansdam. De inkom van dit event is 5€.

Locatie: Café het Dorpshuis, Dorpsplein 1, Heerjansdam (tussen Barendrecht en Zwijndrecht)

 PRINT DEZE BON voor korting op de stand van La Boutique Blanche! 


 

Wij hebben allerlei leuke artikelen mee van theelichthouders tot stoelen. De eerste 100 gasten op dit event krijgen een goodie bag met een leuke verrassing erin!

Wil je meer weten? Check dan de eventpagina!

Tot dan!

Powered by Lightspeed