La Boutique Blanche

DÉCO VEILING

Hoi! Welkom op de pagina van de La Boutique Blanche Déco Veiling! 

 

La Boutique Blanche groeit heerlijk door en richt zich meer en meer op meubelen. We gaan dan ook een aantal kleinere items uit ons assortiment halen, tijd dus voor een echte Facebook Veiling!

 

Op zondag 22 april vanaf 15.00u zal La Boutique Blanche een ONLINE DÉCO VEILING organiseren.

Welke items zitten in de veiling? Wij hebben 20 decoratie artikelen geselecteerd die we gaan veilen. Het gaat over vazen, kaarsen, kaarsenhouders, kopjes, schotels en noem het maar op. Het gaat over verschillende merken en zelfs ook handgemaakte items. Voor ieder wat wils dus!

Hoe werkt het?  Iedere 5 minuten zal er via de Facebookpagina een nieuw item voorbij komen met daarbij een foto, hoeveel er beschikbaar zijn, een minimum bod door ons bepaald en een link naar de webshop. Wil je dit item graag hebben? Wees er dan snel bij!  Klik op de link en plaats je bod. Als er meerdere stuks van een item beschikbaar zijn, kan je aangeven meerdere items te willen ontvangen. 

Hoe plaats ik een bod? Klik op de productpagina 'review' aan onder het kopje 'in winkelwagen'. Dan klik je op 'nieuwe review toevoegen'. Vul je gegevens in en in het vak beoordelen geef je jouw bod in. La Boutique Blanche plaatst op de Facebookpagina je voornaam en het bod. Zo kan jij het ook nog even controleren. (je e-mail adres wordt niet getoond)

Wie krijgt het item? Het hoogste bod dat wij om 18u op zondag 22 april hebben ontvangen, krijgt het item. Als er meerdere items beschikbaar zijn, zullen de 1e x aantal personen volgens bod de items krijgen. 

Zijn er extra kosten aan de veiling? Voor verzending houden wij onze standaard werking aan. Tot 25€ een toeslag van 5,95€ voor Nederland en België. Vanaf 25€ gratis verzending. 

Hoe kan ik betalen? Als jij het hoogste bod hebt, krijg je na 18u een mail met daarin een link voor je betaling. Het item wordt pas verstuurd na het ontvangen van de betaling. 

 

Dank je wel om deel te nemen aan onze Facebook Déco Veiling! 

 

Heb je nog extra vragen? Stel ze op de chat of bel ons op 085/0606732!

Powered by Lightspeed