Industriële eettafels

 

Bij La Boutique Blanche kun je terecht voor stijlvolle industriële eettafels. Van groot tot klein en van hout tot beton. De eettafel is een centrale plek in huis, waar je een en al gezelligheid aantreft. Gezellig samen herinneringen ophalen en tegelijkertijd dineren! Het is dus van belang om een comfortabele eettafel aan te schaffen waar je naast het dineren ook rustig een boek kan lezen, gezellig kan borrelen óf zelfs kan werken. 

 

 

Gesprek bij je thuis of op locatie

✓ Unieke accessoires en producten

De perfecte mix tussen uniek en origineel 

Industriële eettafels van rond tot vierkant

Bij het aanschaffen van een eettafel dien je natuurlijk rekening te houden met de ruimte die je ter beschikking hebt en wat voor stijl je wilt neerzetten. Hoe groot is de ruimte? Voor hoeveel personen moet er plek zijn aan tafel? En welke stijl past bij de rest van jouw inrichting? La Boutique Blanche biedt industriële eettafels in verschillende soorten en maten. In ons assortiment vind je onder meer industriële eettafels van de merken J-Line, Dôme Déco en Lyon Béton. De perfecte eettafel kan variëren van modern, tot stoer, tot landelijk. Voor elke woonstijl wat wils!

 

Ontdek jouw nieuwe eettafel

Wil jij graag een nieuwe eettafel in industriële stijl, maar weet je niet precies wat past bij jouw interieur? Of heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Bij La Boutique Blanche kun je terecht voor persoonlijk stijl advies voor jouw interieur. Wij zoeken graag met je mee en helpen jou graag bij het maken van een keuze! Wel een eettafel gevonden die bij je past? Bestel deze dan online in onze webshop. Vanaf begin november ben je bij ons van harte welkom in onze inspiratieruimte of mini-showroom voor het ontdekken van stijlen en het opdoen van inspiratie! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met +31(0)85 0606 732.