La Boutique Blanche

Shop B2B

La Boutique Blanche & interieurprofessionals

 

Wij zijn een grote leverancier van design meubelen en werken graag samen met stylisten of interieuradviseurs. Bent u actief met het styleren en/of verkoopklaar maken van woningen of bedrijven en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met een grote leverancier? Lees dan even verder voor de mogelijkheden.

 

Uniek & ruim assortiment

Wij werken met verschillende Belgische en Franse leveranciers samen, waardoor wij een ruim assortiment unieke producten in verschillende prijsklassen en stijlen kunnen aanbieden. De meeste artikelen kunnen wij uit voorraad leveren, waardoor er een korte levertermijn opzit. Voor de andere artikelen doen wij er alles aan om de levertijd zo kort mogelijk te houden. Van de merken die wij verdelen, kunnen wij het volledige assortiment leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Wij bieden stylisten een vaste korting aan op ons volledige assortiment, exclusief de stockverkoop artikelen. Je kan ook gebruik maken van klantenkortingen. Je klant besteld dan bij ons met een kortingscode die aan jou gelinkt is. We spreken op voorhand af, hoeveel korting jij aan de klant wenst te geven. Het overige kortingsdeel wordt dan met jou verrekend. Zo heeft iedereen voordeel van de samenwerking!

Agentschap

Wij zijn agent voor verschillende interieurmerken in de Benelux! Je kan als interieurprofessional hier gebruik maken van zeer interessante voorwaarden voor de merken Lyon Béton, Vicky Weiler, Knit Factory (enkel België) en Epos of Sweden. Check de website www.stashomedeco.nl voor meer info of neem contact op met Indra Stas op 085/0606231

Wij staan met het agentschap op verschillende interieurbeurzen als Wander, Show Up en Trendz. Enkele merken staan ook op Maison & Objet te Parijs. 
 

Bezichtigen

Wij hebben van een aantal merken en artikelen showmodellen staan, deze kan u op afspraak bij ons bekijken te Barendrecht. U kan hiervoor contact opnemen op 085/0606 732 of kom langs in onze showroom 
Vraag een trade account aan

Heb je interesse in een samenwerking met ons? Stuur ons een mailtje op info@laboutiqueblanche.nl met je gegevens en wij nemen binnen 1 of 2 werkdagen contact op.

Wij ontvangen graag de volgende gegevens:

  • Contactpersoon
  • Mail contactpersoon
  • Telefoon contactpersoon
  • Naam bedrijf
  • Website bedrijf
  • Bedrijf btw
  • Bedrijf KVK
  • Bedrijf adres

Met een trade account kan u in heel de webshop bestellen. Er is geen minimum order aan verbonden. Wij leveren door heel Europa, bij u of rechtstreeks bij uw klant. 

 

Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »