Over ons

Inspiratie vanuit het Zuiden

La Boutique Blanche is dé boetiek waar je wooninspiratie vindt met een prachtige selectie van originele meubelen, unieke accessoires en handgemaakte producten. Stuk voor stuk met veel zorg uitgekozen om jou te laten genieten. Genieten van de artikelen in je huis of genieten omdat je ze als gift gebruikt.

La Boutique Blanche is er voor jou als jij klaar bent voor origineel. Voor de interieurfan die van uniek en kwaliteit houdt. Voor genieters die van het zuiden houden. Voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar die ene klik met hun cadeau of interieur.

 

Passie van over de grens

La Boutique Blanche is eigendom van Indra Stas, ik dus. Voor de liefde verhuisde ik van mijn geboorteland België naar Nederland, maar nam ook de liefde voor mijn land mee over de grens. Mijn passie voor de Franse taal en het Franse land is voor mij vanzelfsprekend en mocht niet ontbreken in m'n werk. Ik ben constant op zoek naar de perfecte mix tussen uniek, origineel en handgemaakt. Mijn perfecte interieur bevat een stoere én een chique uitstraling gecombineerd, met een hartelijke warmte om mijn Bougondische passie te omarmen. De collectie is dan ook samengesteld met oog voor kwaliteit, luxe en design.

 

Bourgondische gezelligheid

Ik kletst graag met jou over inspiratie en passie rond interieur. Met veel plezier deelt ik mijn inspiratie in blogs, op Facebook en via Instagram. Tips en trics, hoe werken met kleuren en out of the box ideeën. Volg La Boutique Blanche op de verschillende manieren en maak het Bourgondisch gezellig met jouw reacties!

 


Bienvenue!

Indra Stas

La Boutique Blanche

 

Onze basisgegevens:

TEL 0031(0)85 0606 732

KVK 64573508

 

 

 Indra Stas
Erkend leerbedrijf

La Boutique Blanche is per 21 september 2017 erkend als leerbedrijf. Ik vind het belangrijk dat studenten goede, leerzame en fijne stageplaatsen hebben om hun beroep en de veelzijdigheid ervan leren kennen. Bij La Boutique Blanche werk je naar de consument én onder Stas Home Déco ook naar de interieurprofessionals toe. Ontdek via stagemarkt wat je zoal bij La Boutique Blanche kan leren!
La Boutique Blanche is erkend voor de opleiding : interieuradviseur.