Betaalmethoden


Je kan bij La Boutique Blanche op 5 manieren betalen, altijd eenvoudig en veilig. We werken via de ING voor onze afrekeningen en we gebruiken een beveiligde SSL verbinding waarmee alle privacygevoelige gegevens worden verzonden.
 

Op welke manieren kan ik betalen?


Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we 4 betalingsmogelijkheden:
a)iDeal. Als u betaalt via internet bij de aan iDeal deelnemende banken, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Na het plaatsen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een nieuw scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online uw bankzaken regelt. U volgt vervolgens de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dan dezelfde werkdag nog verwerkt.  Voor meer informatie wordt verwezen naar www.ideal.nl

b)creditcards: Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeldt staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. Let wel, er kan mogelijk een vertraging zitten op de tijd van afhandeling van creditcards. Wij gaan enkel over tot afhandeling van de order, indien wij bevestiging van de bank hebben ontvangen. 

c)Zelf afhalen van uw bestelling. U kan bij ons terecht om uw bestelling af te halen, hierbij aanvaarden wij enkel kaarten voor de betaling: PIN, Maestro, VISA, Mastercard. Wij aanvaarden geen cash geld bij afhaling. Het afhalen van de bestelling kan enkel op afspraak. 

d) Maestro: Dit is het internetbetalen voor Belgische klanten. Indien u hiervoor kiest, opent er zich een venster waarbij u kunt kiezen voor d ebank waarbij u online uw bankzaken regelt. U volgt vervolgens de procedure zoals aangegeven. In principe wordt de betaling van dezelfde werkdag nog verwerkt. 

Kan ik vanuit het buitenland bestellen en betalen?


Jazeker, dit is mogelijk. La Boutique Blanche aanvaard Maestro en je kan dmv VISA of Mastercard afrekenen. Voor buitenlandse zendingen is er een meerprijs aan transport, afhankelijk van uw land en artikel.

Wat is de werking van de cadeaukaart?

Je kan een cadeau kaart bestellen van 10€, 20€, 25€, 50€, 75€ of 100€. Let wel, elke kaart krijgt een unieke kortingscode. De ontvanger moet het bedrag van 1 kaart in 1 keer gebruiken.

De giftcard is 1 jaar geldig, dus ze hebben rustig de tijd om iets naar hun smaak uit te zoeken.

 

Hoe werkt het voor jou?

  • Jij kiest in de webshop de cadeau kaart van jouw keuze. De cadeaukaart is standaard in een envelop verpakt.
  • Bij het afrekenen kan je ervoor kiezen om de kaart in  een mooie cadeauverpakking te ontvangen
  • Je rekent je bestelling af
  • Wij sturen jou de cadeaukaart met unieke code toe in een mooie envelop.

Hoe werkt het voor de ontvanger van de cadeaukaart?

  • Super! Gefeliciteerd! Je hebt een cadeaukaart van La Boutique Blanche ontvangen
  • Ga naar de website www.laboutiqueblanche.nl en maak je keuze uit ons assortiment
  • Bij het afrekenen, vul je je unieke cadeaukaart code in bij het vakje kortingscode. Je dient de waarde van de cadeaukaart in 1 keer te gebruiken. Je rekent dan verder af.
  • Wij sturen jou de artikelen volgens de aangeduide levertijd toe.
  • De giftcard is 1 jaar geldig, einddatum staat op de kaart vermeld
  • Je kan de waarde van de kaart niet in contanten inwisselen

Heb je meer vragen?

Stuur ons een mailtje op [email protected]