La Boutique Blanche

Verzenden & retourneren

VERZENDEN

La Boutique Blanche hanteert 3 verzendtermijnen die per artikel staan aangegeven:
Artikel op stock bij LBB: 1-2 dagen.
niet bij LBB op stock, wel bij leverancier: 5-10 dagen.
Direct delivery: 10-15 dagen
Speciaal voor u gemaakt of andere gevallen: 3+ weken of in overleg.

Aarzel zeker niet om bij bestellingsartikelen contact met ons op te nemen via bestelling@laboutiqueblanche.nl.

Pakketten
Voor Nederland, België en Luxemburg werken wij met de standaard pakketdiensten van diensten als DHL en postNL. Indien wij een standaardpakket versturen, ontvangt u geen track & trace code. Indien wij deze voor bepaalde pakketten wel ontvangen, krijgt u deze geïnformeerd per mail. Gelieve 24uur te wachten voordat u zicht wendt tot de klantenservice.
Wij houden u na uw bestelling steeds op de hoogte indien de status van uw bestelling wijzigt of er zich vertragingen  bij de fabrikant voordoen. 

Tarieven
Wij hanteren de standaard tarieven van PostNL:
Nederland 5,95€ - gratis voor orders boven 50€
België 6,95€ - gratis voor orders boven 65€
Duitsland & Luxemburg:

  • 0-3kg: 10,75€
  • 3.01-10kg: 15€
  • 10.01 +: 35€
Buiten Benelux-Duitsland, binnen Europa:
  • 0-25kg: 20€
  • 25kg+ : 75€
Buiten Europa: op aanvraag.


Voor buitenmaat postpakketten gebruiken wij de DHL service grote pakketten. Afhankelijk van de maat van het pakket, komt hierbij een extra kost:

Maatpakket groter dan 75x75cm 10€   
Maatpakket groter dan 120 x 120cm 20€


Deze kost staat op voorhand bij het artikel vermeld en wordt bij de afrekening toegevoegd. 

Meubelen - Direct delivery
Voor grote pakketten of meubelen, maken wij gebruik van een meubeltransporteur. Wij vragen deze transporteur bij u binnen op gelijkvloers te leveren. Het artikel uit te pakken voor u en het afval weer mee te nemen. 

Hiervoor vragen wij een bijdrage:


Transportkosten 1   
Aankoopbedrag
236-365€          
Kost
30€   
Transportkosten 2 366-495€ 40€
Transportkosten 3 496-625€ 50€
Transportkosten 4 626-749€ 60€
Transportkosten 5 750-889€ 70€
Transportkosten 6 900-1199€ 80€
Transportkosten 7 1200-1399€ 90€
Transportkosten 8 1400€ + 0€
     


Deze kost staat per artikel vermeld bij 'wat kan u verwachten als u besteld?' en wordt achteraf bij de afrekening toegevoegd. Indien u meerdere meubelstukken van dezelfde fabrikant besteld, gelieve dan contact op te nemen voor een aanpassing op de transportkosten. RETOURNEREN

Algemeen

Voor alle artikelen die wij standaard op stock hebben heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Ook direct delivery artikelen nemen wij retour. Bij artikelen op maat dient er eerst overleg plaats te vinden. Indien het artikel niet opnieuw verkocht kan worden, kunnen wij het niet retour nemen. 
U kan hiervoor contact opnemen via bestelling@laboutiqueblanche.nl of via 085/0606732

Transport & Retourkosten:
Om een artikel goed te kunnen aanleveren, maken wij gebruik van verschillende type leveringen, zoals hierboven aangegeven. Bij een retour dient hetzelfde type van transport gebruikt te worden als de aanlevering. 

Regeling terugbetalingen transport & retourkosten:

  Transport
kost betaald 
Retour
kost betaald 
Stock artikelen 100% 100%
Direct Delivery 100% 50%
Op maat artikelen 
Enkel retour na overleg 
50% 0% Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Aanmelding
Door middel van het mailen van dit ingevulde document  naar bestelling@laboutiqueblanche.nl kan u uw retour gemakkelijk aanmelden. Is het voor u niet mogelijk om het document te printen, mail ons dan de gevraagde gegevens direct door. 

Retouradres

U bent gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retourzendingen die u per post verzendt dienen voorzien te zijn van voldoende frankering. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd. De retourkosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Let op dat u breekbare artikelen ook met de nodige zorg verstuurd.
De terugbetaling van uw retourkosten, kan u hierboven bij retouren terugvinden.  

De artikelen die uit stock zijn geleverd, kunnen verzonden worden naar:

La Boutique Blanche

Afdeling retouren

Ziedewijdsedijk 110

2991VR Barendrecht

Nederland

 

Voor de artikelen die niet uit onze stock of rechtstreeks vanuit de leverancier zijn verstuurd kan u contact opnemen met La Boutique Blanche per mail bestelling@laboutiqueblanche.nl . Onze medewerkers zullen in contact treden met de leverende partij voor de retourregeling. 

 

Terugbetaling

Indien voldaan wordt aan de bovengenoemde voorwaarden wordt het totaalbedrag van de geretourneerde goederen overeenkomstig met de informatie onder 'retouren' door La Boutique Blanche binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op de rekening van de koper teruggestort.

 

Geen retour/terugbetaling

Het recht op teruggave geld niet voor maatwerk, seizoensartikelen of door La Boutique Blanche bewerkte producten op verzoek van de koper.
LET OP: verschillende artikelen bij La Boutique Blanche worden speciaal voor u vervaardigd door de ontwerper. Dit staat duidelijk bij het artikel omschreven. Deze artikelen hebben ook allemaal een langere levertijd gehad. Deze op maat gemaakte artikelen vallen NIET onder het retourrecht. 
 

Powered by Lightspeed