• Afrekenen is uitgeschakeld.

Snoerlamp roze

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 2-5 dagen

Deze super handige lamp heeft een gekleurd snoer van 4 meter lang en eindig in een stekker. De zwarte fitting bevat de schakelaar. 

Draadlampen of snoerlampen met textieldraad
 zijn helemaal trendy. Ze zijn super gemakkelijk in gebruik omdat je ze op zoveel verschillende manieren kan ophangen en ook nog eens op allerlei plaatsen. Want creëer jij nou een extra leuke zithoek met leeslamp of wil je juist tijdens je tuinfeest het zijpad beter belichten? Alles kan met een draadlamp en een stopcontact in de buurt.

Deze heel lange electrische textieldraad, met zijn zwarte schakelkop, geeft een retro en minimalistische sfeer aan de ruimte. Het fijne van het materiaal vraagt ook een wat fijnere gloeilamp om het geheel af te maken. Kijk eens naar de ovale Edison lamp in onze collectie.

Deze lamp dient om op te hangen. Er zijn verschillende systemen beschikbaar. Erg leuk in combinatie met de balans lamphouder of de knijper. Wil je er een staande lamp van maken, kijk dan zeker eens naar de houder van metaal en hout. 

En welke kleur neem je? Deze fuchsia roze, de gele, de grijze of de turquoise? Ze zijn allemaal zo leuk!
Of wil je helemaal uit de bol gaan en neem je de super grote linnen lamp?

De fitting is E27 en de schakelaar zit op de lampkop. 

Waar komt deze leuke, kleurrijke draadlamp vandaan?

Un Esprit en Plus is ontstaan in 2004, ze zijn gevestigd in het hart van de Franse Alpen, vlakbij Grenoble. Ze zijn gestart in een oude schuur welke omgebouwd was tot atelier.

Ondertussen worden ze bijgestaan door een netwerk van Franse onderaannemers, maar de eigenaren van Un Esprit en Plus (de sfeer van toen) bedenken, ontwerpen en vervaardigen of monteren alles in hun atelier. Ze maken allerlei interieuraccessoires, van decoratie tot verlichting en textiel. Ze gebruiken het liefst eenvoudige materialen als wit hout, verroest metaal, verzinkt staal en gepatenteerde zink. In hun ontwerpen brengen ze het authentieke en het moderne samen.

Wat kan je verwachten bij je bestelling?

De lamp zit in een leuke koker van Un Esprit en Plus verpakt, helemaal klaar dus om eventueel cadeau te doen aan iemand.De draad zelf is 4 meter lang. De fitting is E27 en de schakelaar zit op de lampkop

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Bundles

Staande lamp & Edison deco rond klein

28% Korting
€--,--
€--,--