La Boutique Blanche

Hanglamp Globo Large

€288,00 Incl. btw

Levertijd: 10-21 dagen


De metalen structuur van deze GLOBO pendellamp doet denken aan een druppel. Vicky ontwikkelde de prachtige lijnen en gaf de zwarte Epoxy een fijne afwerking. De lamp is verkrijgbaar met zwarte of rode kabel, er wordt altijd 2m kabel meegeleverd.

De doorsnede is 52cm en de hoogte is 80cm. Er wordt een lamp met bijhorende structuur gebruikt, deze wordt meegeleverd. (E27). 

Wie maakt deze hanglamp?

Vicky Weiler is een rasechte ontwerpster. Oorspronkelijk krijgt ze naam in de floristen wereld met prachtige vazen, maar enkele jaren geleden wordt ze opgemerkt door het Museum of Morden Arts in Amerika met haar lamp Iside. Deze lamp krijgt naam en faam als ze door de Grimaldi familie wordt getoond in het Koninklijke Paleis.

Vandaag de dag werkt Vicky op haar oerpassie: verlichting. Ze presenteert een assortiment met grafische vormgeving en moderne materialen. Haar eerste inspiratie krijgt ze door het materiaal, waarna de vormgeving en het lichteffect automatisch volgen. Haar verlichting creëren altijd een diffuus licht dat een modern en harmonieus gevoel uitstraalt.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Je krijgt de lamp rechtstreeks vanuit Frankrijk geleverd dmv GLS, verwachte levertijd is 10-15 dagen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »