• Afrekenen is uitgeschakeld.

Hanglamp Gold Ghost

€--,-- €--,--
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-5 dagen

Als je ernaar kijkt, vind je de vorm van een spookje terug in de Ghost en dat is ook hetgeen Vicky terugzag. De zwarte epoxy structuur is de basis voor de lamp, maar de gouden stof van glasvezel geeft hem echt vorm. Deze flexibele stof kan je zelf in verschillende richtingen duwen zodat het lichteffect telkens veranderd. De stof is daarbij ook onbrandbaar, een extra veilige lamp dus. Deze hanglamp heeft een zwarte textieldraad.

Bovenaan de lamp zit een oog waarmee je de lamp op verschillende plaatsen kan ophangen. Een draad vanuit het plafond, een vleeshaak aan een steigerbuis of een losse standaard misschien? Met deze lamp kan je echt oneindig variëren.

  • hanglamp (wandlamp)
  • gouden stof
  • zwarte textieldraad met handschakelaar
  • E14 fitting, best voor 60W lamp
  • Afmetingen Hoogte 38cm en doorsnede 15cm

 

Wie maakt deze lamp?

Vicky Weiler is een rasechte ontwerpster. Oorspronkelijk krijgt ze naam in de floristen wereld met prachtige vazen, maar enkele jaren geleden wordt ze opgemerkt door het Museum of Morden Arts in Amerika met haar lamp Iside. Deze lamp krijgt naam en faam als ze door de Grimaldi familie wordt getoond in het Koninklijke Paleis.

Vandaag de dag werkt Vicky op haar oerpassie: verlichting. Ze presenteert een assortiment met grafische vormgeving en moderne materialen. Haar eerste inspiratie krijgt ze door het materiaal, waarna de vormgeving en het lichteffect automatisch volgen. Haar verlichting creëren altijd een diffuus licht dat een modern en harmonieus gevoel uitstraalt.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen