La Boutique Blanche

Staande lamp GOLD SHERKAN

€499,00 Incl. btw

Levertijd: 10-15 dagen

Een mooie, bijzondere verschijning, dat is deze sfeerverlichting SHERKAN GOLD als staande lamp zeker. Waar de ontwerpster Vicky Weiler altijd graag op zoek gaat naar speciale materialen, presenteert ze hier haar huidige topvondst. De stof rond de metalen structuur van de lamp is gemaakt van een combinatie van brandvrij glasvezel en flexibel basaltvezel. Beide materialen zijn van oorsprong bouw gerelateerd, maar zijn door Vicky zo verwerkt dat ze van deze lamp een echte eye-catcher maken. Het weefsel geeft een prachtige, glanzende structuur die het licht zeer diffuus doorlaat.

De hoogte van de lamp is 68cm (inclusief standaard) en de doorsnede is 30cm. Bij de lamp ontvangt u 2m electrische textielkabel in de kleur zwart. Ook een lamp (E27) wordt meegeleverd.

 

Wie maakt deze staande lamp?

Vicky Weiler is een rasechte ontwerpster. Oorspronkelijk krijgt ze naam in de floristen wereld met prachtige vazen, maar enkele jaren geleden wordt ze opgemerkt door het Museum of Morden Arts in Amerika met haar lamp Iside. Deze lamp krijgt naam en faam als ze door de Grimaldi familie wordt getoond in het Koninklijke Paleis.

Vandaag de dag werkt Vicky op haar oerpassie: verlichting. Ze presenteert een assortiment met grafische vormgeving en moderne materialen. Haar eerste inspiratie krijgt ze door het materiaal, waarna de vormgeving en het lichteffect automatisch volgen. Haar verlichting creëren altijd een diffuus licht dat een modern en harmonieus gevoel uitstraalt.

Wat kan je verwachten als je besteld?

Je krijgt de lamp rechtstreeks vanuit Frankrijk geleverd dmv GLS, verwachte levertijd is 10-15 dagen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed